Logo demaasenwaler.nl
Foto: Cees van Gelder

Clubkampioenschappen tafeltennisclub Druten

  Sport

DRUTEN - Tafeltennisclub Druten heeft dit jaar het kampioenschap gespeeld op één dag en niet meer op de clubavond.

De spelers werden verdeeld over twee poules. De nummers 1 en 2 in deze poule gingen verder naar de halve finale, waarna de finale gespeeld werd.

In poule 1 hadden Nico en Rene ieder 5 partijen gewonnen. Door het resultaat in de onderlinge wedstrijd werd Nico eerste en dus Rene tweede in poule 1.

In poule 2 won Martijn als enige 5 partijen, waardoor hij nummer één werd in de poule. Sjoek en Jesse wonnen ieder 4 partijen, door het onderling resultaat werd Sjoek tweede in poule 2. Hierbij nog even opgemerkt dat goed old Sjoek 80 jaar is en Jesse 22 jaar.

De eerste halve finale werd gespeeld tussen Nico en Sjoek. Hier moest Sjoek het toch afleggen tegen Nico die met 3-1 won. De tweede halve finale werd gespeeld tussen Martijn en Rene. Martijn won de eerste twee sets en dacht al in de finale te zitten, Rene kwam goed terug en won de volgende twee sets met 11-6 en 11-7. De vijfde, beslissende, set ging naar Rene. Het leek wel of Martijn wat vermoeid raakte.

Rene en Nico speelden tegen elkaar in de finale. Nico kwam voor te staan met 2-0. Rene gaf het niet op en won de volgende twee sets. De spannende vijfde set werd gewonnen door Rene, een terechte winnaar van ons toernooi. De wedstrijd om de derde plaats werd gespeeld tussen Sjoek en Martijn en hier liet Martijn zien dat hij toch de betere was.

Meer berichten