Challenge Heren 1 in actie tegen Pluto.
Challenge Heren 1 in actie tegen Pluto. Foto: Basketbalvereniging Challenge

Heren 2 Challenge haalt onderste uit de kan

Sport

BEUNINGEN - Basketbalvereniging Challenge had afgelopen weekend weer een druk sportweekend. Heren 2 haalde in hun wedstrijd tegen de nummer 3, Batouwe uit Bemmel, het onderste uit de kan.

De grote en ervaren mannen van Batouwe werden gelijk op achterstand gezet door de felle start van de Heren 2, maar de Challenge heren konden dit helaas niet volhouden. Na een aantal keer op flinke achterstand hebben ze zich toch teruggevochten naar maar twee punten achterstand waarna de heren van Batouwe toch een tandje bij konden zetten en heren 2 toch weer op achterstand kwamen. Eindstand: 58-70. Als de rust en de ruimte meer in hun spel was geweest had er zeker een winst in kunnen zitten. Goed leerpunt voor de volgende keer. Volgende week de laatste wedstrijd van dit seizoen voor Heren 2 (6) tegen BeCeGe '74 (4).

Heren 1
Heren 1 speelde thuis tegen de heren van Pluto uit Wageningen en die wedstrijd eindigde in een overwinning voor de Challenge heren; 80-67. Volgende week spelen zij een uitwedstrijd tegen De Snipers uit Zeewolde

Jongens U18
De mannen van de U18 speelde een prachtige wedstrijd tegen de mannen van Wyba uit Wijchen. Deze wedstrijd eindigde, na alleen maar op voorsprong te hebben gestaan, in een machtig mooie eindstand van 102-23. Volgende week spelen zij een uitwedstrijd tegen Black Stars uit Rhenen.

U14
De wedstrijd van de U14 tegen De Basketiers uit Zevenaar eindigde in een overwinning voor de gasten, 23-78. Volgende week speelt de U14 een uitwedstrijd tegen BeCeGe uit Doetnchem.