Verslag Touché MA en MB

DREUMEL - De MA en MB van kwamen elkaar zaterdag al vroeg tegen in de sporthal in Wijchen. Om 9.00 uur speelden de twee teams daar de wedstrijd al. MA had een beetje moeite met opgang komen op dit tijdstip, de nacht na Pleinpop was een beetje kort. Dit was te merken in de eerste set waar Trivos nog heel dicht bij kwam met 21 punten. Daarna was iedereen wakker en de aanval en service veel beter waardoor de ralley's minder lang waren. Ook werd er wat slimmer gespeeld , wat zorgde voor een 4-0 overwinning.

MB liet ook de eerste set Trivos dicht bij komen, maar de 2e en de 3e set waren makkelijk voor Touché. Toen Inge door haar enkel ging moesten ze in een keer het systeem omgooien en met een spelverdeelster spelen. Door de goede coaching van de zijkant en het bewaren van de rust ging dat prima. Ook MB ging met een 4-0 winst naar huis.

MB speelt nog een wedstrijd uit en MA speelt zaterdag de laatste wedstrijd tegen Siok . Ook de dames 1 speelt donderdag de laatste wedstrijd uit tegen Heijendaal , deze wedstrijd is belangrijk voor behoud in de 2e klasse.

Jeugd vanaf groep 4 die wil proberen of volleybal leuk is, kan op dinsdag 9 en 16 april en 7 mei meetrainen om 17.15 uur in de sporthal. Graag een mailtje naar twakverm@hetnet.nl

Een mededeling alvast voor in de agenda, de zaterdag voor Moederdag , heeft Touché weer haar jaarlijkse aardbeien verkoop.