Biljarttoernooi in VTC Wamel

Sport

WAMEL - Biljartclub VTC houdt ter afsluiting van het seizoen dit jaar wederom een open biljarttoernooi op de vrijdagavonden vanaf 19 april tot en met 17 mei.

Omdat de onderlinge competitie al bijna afgerond is, zijn er nou meer vrijdagavonden beschikbaar om het toernooi wat grootser van opzet te kunnen laten zijn zodat deelnemers niet na één verloren partij al uitgeschakeld zijn. Leden en ook andere belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden bij toernooileider Gerard Scheeren tel. 06 - 186 320 17 en wel vóór 12 april. Een week later op vrijdag 19 april kan het toernooi dan van start gaan.

Op de laatste avond zal er dan na de finalewedstrijden tijdens een gezellige bijeenkomst waar alle deelnemers verwacht worden, de prijsuitreiking plaatsvinden. Inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt 3 euro te voldoen bij aanmelding. Deelnemers moeten er wel rekening mee houden dat ze vier achtereenvolgende vrijdagavonden wedstrijden moeten spelen. Graag ziet de organisatie uw reacties tegemoet. Voor meer info kom vrijdag naar de biljartavond vanaf 19.30 uur in het VTC in Wamel.