De kampioenen van tafeltennisvereniging Tik Hard.
De kampioenen van tafeltennisvereniging Tik Hard. Foto: Tik Hard

Eric Zondag beste hardbatter van Wamel

Sport

WAMEL - Zondag 17 maart werd in het VTC in Wamel de 32e editie van de Open Wamelse Tafeltenniskampioenschappen gehouden. Er waren die dag twee tafeltennisvormen om uit te kiezen. 'Normaal' tafeltennis, en hardbat. Hardbat wordt ook wel plankjestafeltennis genoemd. Iedereen speelt met dezelfde eenvoudige plankjes waardoor je terug gaat naar de basis van tafeltennis. Vijf deelnemers streden om de titel, beste hardbatter van Wamel voor een heel jaar! Het was een spannende strijd. Eric Zondag (Tik Hard) won na een lange partij van Wilfried van Elk (Trumelo).

Naast hardbat kon er die dag ook normaal getafeltennist worden in Wamel. 28 deelnemers streden in drie verschillende klassen om de titel. Anne-Mae Croonen (Tik Hard) won in de C-poule van Rinus de Waal (ATC Afferden). In de B-poule streden Michel Ebben (Ttv Cevelum) en Jimmy Rijt (Trumelo) om de titel. Jimmy trok aan het langste eind. Omar Bahij (Tielse TC) was in A-poule in vier sets te sterk voor Henry Post (Tik Hard).

Na het dankwoord van de voorzitter was het tijd voor een fotomoment met de winnaars. En na afloop van het toernooi, kon iedereen blijven eten. Kortom, een sportieve en gezellige middag. Wil jij ook kennismaken met tafeltennis? Kom dan eens binnenlopen op dinsdagavond in het VTC. Zie voor meer informatie onze website, www.tikhard.nl