Sayge van Haren kickboxkampioen

MÜLHEIM-DUITSLAND - Afgelopen zaterdag heeft Team Loeffen Kickboxing uit Druten deelgenomen aan een kickboksgala, het K1 European Championship, in Mülheim in Duitsland.

De achtjarige Sayge van Haren van Team Loeffen heeft voor het eerst aan dit grote toernooi meegedaan, nadat ze wel al eerder wedstrijdervaring had opgedaan. Sayge vocht eerst tegen Mare van Mattiz Gym. Ze draaide een technisch mooie partij en won deze. De jonge kickbokster had in de finale tegen een talentvol meisje van Chris Altena nog geen twee minuten nodig voor een technische knock-out. Daarmee werd Sayge Europees Kampioen in de categorie meiden -31 kilo.