Logo demaasenwaler.nl
Fenne.
Fenne. (Foto: Anja Hopman)

Techniekwedstrijden Cadans Synchroonzwemmen

  Sport

DRACHTEN - De zwemsters van Cadans Synchroonzwemmen hebben twee drukke weekenden met techniekwedstrijden achter de rug.

De zwemsters zijn op 2 februari in Amersfoort gaan zwemmen om ervaring op te doen in een andere regio dan in Oost-Nederland. Het was een goede beleving voor de zwemsters en er werd zelfs een eerste NK-limiet gehaald door Aimy in de Age 1 (10-12 jaar).

Op 9 februari gingen maar liefst 31 zwemsters mee naar Drachten voor de techniekwedstrijd in regio Oost. Voor Aylinn, Evi, Sanne en Yfke was het hun allereerste wedstrijd in categorie 1, waar Chloé de beste was met een 21ste plaats. In Categorie 2 eindigden Noa, Elise, Amy (ook haar eerste wedstrijd) en Mara bij de eerste 15, en werd Fem 27ste. De Age 1 (10-12 jaar) was door ziekte van wat zwemsters helaas niet compleet. Hier eindigde Froukje als 8ste, Amber als 19de, Aimy als 24ste met een tweede NK limiet, Fenne als 27ste met een tweede NK limiet, Mees als 37ste, Sherlize als 39ste en Rosanne als 44ste. Bij de Age 2 (13-15 jaar) was er een 1ste plaats voor Ilse en een 3de voor Newa. Pauline werd 5de, Esther 7de, Ilyana 8ste, Marit 9de, Feija 20ste, Auke 22ste, Sterre 23ste, Lisanne 24ste, Saar 49ste en Sanne 60ste. Bij de junioren (16-18 jaar) werd Pleun 11de en Zody 29ste na een twijfelachtige jurybeslissing bij een van de figuren. De zwemsters hebben met deze wedstrijden flink wat ervaring opgedaan en gaan zich nu richten op de uitvoeringen op muziek later in het seizoen.

Cadans doet ook dit jaar weer mee met Sjors Sportief. Proefles bijwonen? Meld je dan aan via Sjors Sportief of de website http://www.cadans-synchro.nl.

Meer berichten