Logo demaasenwaler.nl

Bram van den Berg bij start schaakkaravaan

  Sport

MAAS EN WAAL - De eerste editie van Schaakkaravaan Maas en Waal gaat op zaterdag 19 januari van start in de Westerpoort Experience in Druten. Tijdens de pauze verzorgt Bram van den Berg, de beste schaker die Tornado ooit in haar gelederen heeft gehad, een uiteenzetting houden over schafeltennis, een combinatie tussen schaken en tafeltennis.

Bram is afgelopen jaar Nederlands Kampioen geworden in de 11e editie van deze bijzondere combinatie van een denksport en behendigheidsport. Bram is afkomstig uit Boven-Leeuwen en heeft bij SV Tornado de schaakopleiding genoten en bij TTV Topspin uit Boven-Leeuwen leren tafeltennissen. Hij is tegenwoordig woonachtig in Tilburg

Schaakkaravaan Maas en Waal is een reizend schaaktoernooi waar inwoners van de gemeenten Druten en West Maas en Waal aan kunnen deelnemen. Het toernooi wordt gespeeld op verschillende data en locaties. In totaal worden er veertien partijen gespeeld, maar afwezigheid op twee van de zeven speeldagen heeft geen gevolgen voor de eindstand. De tien beste resultaten zijn bepalend. Aanmelden kan op locatie, maar de organisatie prefereert aanmelding vooraf via: schaakkaravaan@svtornado.nl of tel. 06-11474781.
Op www.svtornado.nl vindt men meer informatie en alle speeldata.

Meer berichten