Logo demaasenwaler.nl

Wedstrijden Weekenders

  Sport

WINSSEN - Op donderdag 9 januari om 19:30 klonk in Winssen het fluitsignaal voor de wedstrijd tussen de 2 rivalen. Bij de recreanten speelde Weekenders heren 1 uit tegen Weekenders heren 2.

Op de voorafgaande trainingen was al meer dan duidelijk geworden dat een setje winnen voor heren 2 eigenlijk geen optie was, maar vol goede moed stonden zij klaar om te proberen het onmogelijke mogelijk te maken. Redelijk gespannen begon heren 2 aan de wedstrijd tegen een ongeslagen heren 1. De eerste set verliep voor beide teams moeizaam, maar de kalmte van heren 1 zorgde ervoor dat ze toch als eerste de 25 punten hadden en de set binnensleepte.

Heren 2 gooide het over een ander boeg. Ze startte in een andere opstelling en met 2 frisse mannen de 2e set tegen een ongewijzigd heren 1. De wisseling van tactiek werkte averechts en zorgde voor een ruime setwinst voor het zelfverzekerde heren 1. Tijdens de 3de en 4de set werd door heren 1 geëxperimenteerd met verschillende spelers op andere posities en werden enkele spelers gespaard voor de volgende wedstrijd tegen Flamingo's 2. Dit zorgde voor iets meer spanning in de wedstrijd, maar helaas geen setwinst voor heren 2 waardoor het verwachtte werd waargemaakt. Heren 1 blijft ongeslagen en nam met een 4-0 overwinning plaats aan de bar in de Paulus.

Lees ook

Meer berichten