Wedstrijd DIO’30 afgelast

NIJMEGEN - Afgelopen zondag werd de wedstrijd Brakkenstein – DIO'30 afgelast vanwege de winterse omstandigheden waardoor de winterstop is aangebroken.

Komende zondag staan er nog wat inhaalwedstrijden op het programma, waaronder Brakkenstein – RKSV Driel waardoor het zeker is dat DIO'30 dit kalenderjaar niet meer in actie hoeft te komen. In het eerste deel van 2018, de tweede helft van het vorige seizoen verspeelde DIO'30 de koppositie en moest het kampioenschap vervolgens aan Eendracht'30 laten. Ook via de nacompetitie kon er geen promotie naar de tweede klasse worden afgedwongen. Daardoor speelt DIO'30 dit seizoen wederom in de derde klasse. Met een jonge selectie die op veel plaatsen was gewijzigd was handhaving de voornaamste doelstelling, maar met de nieuwe trainer Jord Roos verrast DIO'30 want het doet wederom mee om de bovenste plaatsen. Het gaat momenteel zelfs op kop maar Havo heeft maar 1 punt minder en heeft nog een wedstrijd te goed.

Aanstaande zondag spelen ze de inhaalwedstrijd tegen Trekvogels. DIO'30 onder 23 speelde vorige week dinsdag overigens nog een oefenwedstrijd tegen UDI'19 onder 23. Na een vroege voorsprong kwam het nog voor rust op een 2-1 achterstand maar dit werd in de tweede helft weer omgebogen in een 3-2 overwinning. Het oefenprogramma voor de winterstop is binnenkort te vinden op de website van DIO'30: www.dio30druten.nl.