Verliezen, winnen en pietengym bij Touché

Sport

DRUTEN/MALDEN - Het lukte dames 1 afgelopen donderdag niet om de goede flow vast te houden van de vorige wedstrijd. Tegen BK in Druten lukte het niet om de eerste sets het eigen spel te spelen. Veel eigen fouten zorgden voor een 3-0 achterstand. En dan gaat het in de 4e set plotseling wel, goede service en betere pass zorgen er nog voor dat er toch een setje gepakt wordt door Touché.

Meisjes A speelde zaterdag uit tegen Malden. Na vorige week makkelijk gewonnen te hebben van Malden MA-1, was nu Malden MA-2 de tegenstander. Met een goede servicedruk en een snel, eigen spelletje was Touché ook voor dit team een maatje te groot. Meisjes A staat nu op een mooie derde plaats in de competitie. De eerste thuiswedstijd op 8 december is tegen de nummer 2, Trivos.

Meisje B speelt zaterdag uit in Druten. Voor de mini's is er dinsdag 4 december een gezamenlijke training voor niveau 2 t/m 5. Deze training is van 18.00 tot 19.00 uur . Het is een speciale training met pietengym, waarin geprobeerd wordt om een paar Pieten de regels van het volleybal uit te leggen.