Unitas'28 overklast DVE Trajanus

WAMEL - Unitas'28 heeft haar eerste overwinning binnen in dit nieuwe seizoen.

In de thuiswedstrijd tegen DVE Trajanus werd maar liefst een 6 – 1 zege geboekt.

Na al enkele keren de Nijmeegse keeper op de proef te hebben gesteld, was het na ruim een kwartier spelen, Stef Hendrikx die fraai de openingstreffer op zijn naam bracht. Toen Dirk-Jan van Verseveld in de 40ste minuut de 2 – 0 binnen prikte was het de op scherp spelende Shahin Roshanaie die zelfs op slag van rust er voor zorgde dat met een 3 – 0 voorsprong thee kon worden gedronken.

Ook in de 2e helft was Unitas'28 de bovenliggende partij. Eerst was het Shahin die voor de 4 – 0 tekende en even later was het aanvoerder Tim van Kessel zelf die de 5 – 0 binnen kopte. In de slotfase, waarin Zidier Adams in de plek kwam van de goed spelende Stijn v Stippent en ook Stef Hendrikx een publiekswissel kreeg ten gunste van Bob Dikker vielen er nog twee doelpunten. Ook mochten de Nijmegenaren de eer redden via Adil Hilal Hierna zorgde Shahin Roshanaie bij de laatste vrije trap (nadat de snelle Chiem Heijmen die zich vrij voor de keeper speelde onderuit werd getikt) met een fraai strak schot in de kruising voor een 6 – 1 eindstand in deze sportieve wedstrijd.

Volgende week staat de uitwedstrijd bij Niftrik op het programma en met dezelfde inzet en productiviteit behoort winst zeker weer tot de mogelijkheden. De aftrap op sportpark De Eik is om 14.30 uur