Afbeelding
Foto: Maus de Logt

Uitvoeringswedstrijden Cadans

Sport

BEUNINGEN - De zwemsters van Cadans hebben op weg naar het einde van hun zwemseizoen, en ter voorbereiding op de Synchrobeat (NK), diverse uitvoeringswedstrijden gezwommen.

Op de Interregio voor Age 1 (9-12 jaar) in Maastricht mochten Rosa, Sterre, Mees, Jane en Noah zwemmen en ging Noa mee als reserve. Deze meiden mochten ook zwemmen tijdens de districtswedstrijd en werden daar derde met hun groepsuitvoering. Rosa en Sterre zwommen samen ook nog een duet. Ze gaan hun best doen dit ook te mogen zwemmen tijdens de Synchrobeat. Ook Categorie 1 en 2 (8-11 jaar) mochten hun uitvoeringen zwemmen op de districtswedstrijd. In categorie 1 zwom het duet Fem en Noa voor het eerst een uitvoering, en deden dat heel erg knap. Aimy, Lodzia, Noa en Rosanne behaalden in deze categorie een mooie derde plaats met hun groep. Categorie 2 zwemsters Saar, Sanne, Froukje en Sherlize waren zelfs goed voor een tweede plaats.

In voorbereiding op de Synchrobeat zwom de combo (senioren) van Cadans-Polar Bears met Chanine, Maud en Noëlle (reserve) van Cadans op de districtswedstrijd. Ze werden tweede, een prachtig resultaat na een korte voorbereidingstijd. Ook Age 2 (13-15 jaar) zwom hun uitvoeringen. Hier deden drie duetten van Cadans mee, wat heel spannend was omdat ze alledrie heel mooi uitgevoerd werden. Uiteindelijk werden Pauline en Ilse eerste, Newa en Pleun tweede en Zody en Marit zesde. We duimen ervoor dat ze allemaal de finale halen op de Synchrobeat. Als sluitstuk was de groep van de Age 2 met Auke, Ilyana, Esther (reserve), Newa, Pleun, Marit, Zody, Ilse en Pauline aan de beurt, zij behaalden zelfs een gouden medaille met hun prachtige uitvoering.

De zwemsters van Age 1, 2 en de combo zijn klaar voor de Synchrobeat (NK) die op 16 en 17 juni in Hoofddorp wordt gehouden. Hopelijk zijn ze ook daar succesvol, zwemsters en trainsters hebben er in elk geval veel zin in. Wie een keer mee wil zwemmen, kan contact opnemen met cadansbeuningen@gmail.com.