DSZ 1 pakt periodetitel

BOVEN-LEEUWEN - Waar het vorige week, na de wedstrijd tegen AAC-Olympia 1, al duidelijk was dat sv DSZ 1 nacompetitie mocht gaan spelen, is nu het plaatje nu compleet. Afgelopen zondag heeft het eerste elftal gewonnen van sv Heumen 1 en doordat Unitas'28 uit won bij SVO'68, heeft DSZ hierdoor de periode gewonnen.

De wedstrijd werd niet gestart door de 'gebruikelijke' elf basisspelers. Trainers Gerold van Gessel en Henk van Hees kozen ervoor om de wisselspelers, van de wedstrijd tegen AAC, te laten starten in de basis. Zo werd er een basisplaats gecreëerd voor Rick Tromp, Terrel van den Heuvel, Raymond Janssen, Bjorn Theunissen, Mustafa Pester & Martijn Tijnagel. Het team liet zien een eenheid te zijn en dat enkele wijzigingen daarin geen verschil maakt.

Na een regenachtige eerste helft stond het namelijk al 0-3 voor sv DSZ. Na rust was het sv Heumen dat als eerste scoorde maar ook sv DSZ deed nog wat terug. Dit resulteerde in een 1-4 eindstand voor de ploeg uit Boven-Leeuwen. Na de wedstrijd was het nog even afwachten wat de uitslag zou zijn bij SVO - Unitas. Door de overwinning van DSZ kon de ploeg periodekampioen worden als SVO punten zou laten liggen. In Ooij werd het 2-6 voor het uitspelende Unitas. Dit resulteerde in gejuich in de kleedkamer van DSZ en was het officieel periodekampioen.

Meer informatie over de nacompetitie volgt! Houdt onze facebookpagina goed in de gaten.