Afbeelding
Foto: Sabrina van Susteren

Spannend hockeyweekend bij HCD

Sport

DRUTEN - Hockeyclub Druten staat een enerverend sportweekend te wachten. De competitie nadert zijn ontknoping en verschillende teams maken kans op de kampioenstitel. Toeval of niet, maar komend weekend spelen drie teams in eigen huis tegen hun directe concurrenten in de strijd om het kampioenschap.

Op zaterdag 26 mei speelt HCD MD4, dat eerste staat, om 11.00 uur tegen de nummer 2, Westerduiven MD4. Het puntenverschil bedraagt momenteel zes punten, en wanneer de Drutense meiden winnen zijn ze kampioen.

Om 15.30 uur spelen de jongens B1 tegen Upward JB2. De Arnhemse ploeg staat één punt voor op de Drutenaren, en wanneer HCD wint neemt het direct de koppositie over.

Zondag
De Drutense hockeyheren komen zondag 27 mei om 14.30 uur in actie. Zij spelen tegen de nummer 4, NMHC Nijmegen H8. Zelf bekleedt de ploeg momenteel de derde plek, met 37 punten, één punt achter de nummers 1 en 2. Aangezien HCD één wedstrijd minder gespeeld heeft dan koplopers Overbetuwe en Wijchen, ligt alles nog open.

Aanmoedigen
Belangstellenden zijn welkom om de wedstrijden op de velden van Hockeyclub Druten (sportcomplex de Gelenberg) bij te wonen en de ploegen aan te moedigen.