Logo demaasenwaler.nl
De Aftrap
De Aftrap (Foto: John van Gelder)

Genomineerden bekend voetbalgala Maas en Waal

  Sport

DRUTEN - In d'n Bogerd in Druten vindt vrijdag 8 juni de eerste editie van het voetbalgala Maas en Waal plaats. Hieraan doen alle clubs uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal mee.

De organisatie heeft voor de eerste editie van het voetbalgala een kleine 100 voordrachten ontvangen. Maandag 14 mei kwamen vertegenwoordigers van de Maas en Waalse voetbalclubs bijeen om deze voordrachten te bespreken. Vanwege het hoge aantal inzendingen kostte het de commissie flink wat werk om alle aangedragen spelers en speelsters de revue te laten passeren.
Dit heeft geresulteerd in de volgende nominaties:

Voetballer van het Jaar
Jan Willem Derksen (DSZ), Roel Beumer (Leones) en Tim van Kessel (Unitas'28).

Voetbalster van het Jaar
Kirsten Burgers (SCP), Marianne de Keijzer (DSZ) en Quinty Ophoff (Leones).

Talent van het Jaar
Joep van der Sluijs (DIO'30), Sjoerd Janssen (SCP) en Ties de Leeuw (Avios/DBV).

Team van het Jaar
SCP 1, Leones 2 en Leones 1.

Vanaf woensdag 16 mei kan er worden gestemd via www.voetbalgalamaasenwaal.nl. Hier is een korte beschrijving van alle genomineerden te vinden, inclusief foto. Het aantal publieksstemmen is niet doorslaggevend. Een deskundige jury zal de genomineerden beoordelen op techniek, tactiek, inzet, inzet voor de club en prestatie.
De clubheld van het jaar wordt door de jury gekozen. Hiervoor kunnen geen stemmen uitgebracht worden.

Voetbalgala
Het voetbalgala is op vrijdag 8 juni vanaf 21.00 uur in d'n Bogerd in Druten. Kaarten voor deze avond kosten 5 euro, inclusief een glaasje bubbels en kortingsbonnen, en zijn te koop bij de deelnemende clubs of bij d'n Bogerd.

4 reacties
Meer berichten