Geen punten voor AWC

TILBURG - AWC was naar Tilburg gekomen om revanche te nemen op thuis geleden nederlaag (2-1) van de 11 van 't Zand. Het liep echter allemaal anders.

De spelers van trainer Jan de Hoon gingen kort na het beginsignaal fel en gedegen van start, wonnen veel persoonlijke duels en speelden het eerste kwartier hoofdzakelijk op de helft van AWC. Na 20 minuten herpakte AWC zich en creëerde zowaar enkele kansen. Het schot van Safa Kizir in de 38e minuut ging maar net over het doel van keeper Wouter Kogels. In de 42e minuut was het Michael Boelen van 't Zand die de score opende na een toegekende vrije trap. Het schot ging dwars door de muur en liet keeper Mark ter Haar kansloos. Enkele minuten later was het dezelfde Safa Kizir die in het strafschop gebied onderuit werd gehaald. Freek Thoone maakte uit die toegekende penalty de gelijkmaker. Na de rust bleef 't Zand gedegen voetballen en in de 55e minuut scoorde Armin Alibasic op aangeven van Mathew Wanner de 2-1. Uit een spaarzame kans van AWC werd er nog wel gescoord, maar scheidsrechter Uitterhoeve keurde dit doelpunt onterecht, volgens de vele meeste toeschouwers, af. Na een ongelukkige terugspeelbal van AWC was het de attent reagerende Jordy van der Minne die de 3-1 aantekende. AWC kwam door een doelpunt van Mike Lemmers nog wel op 3-2, maar de wedstrijd was gespeeld en zonder punten keerde het team van Camiel Jager terug naar Wijchen.