Tweede editie Only for Men Heren Dubbel bij Lewabo

Sport

BENEDEN-LEEUWEN - Van woensdag 14 maart tot en met zondag 18 maart gaat de tweede editie van het Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi van start. Een toernooi waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de mannen het tegen elkaar op gaan nemen. Dit toernooi wordt gehouden in samenwerking met GLTC, Rhelico en Lewabo en zal in het teken staan van de Mannen voor Mannen Stichting.

Voor het Only for Men Heren Dubbel toernooi kun je je inschrijven via toernooi.nl in de speelsterkte: herendubbel 2-3-4-5-6 en 7. Het is een 17+ toernooi, maar in de categorieën 3 en 4 geldt de leeftijdgrens niet. Wil jij deelnemen aan dit unieke toernooi? Schrijf je dan nu in!

Mannentoernooi
Het belooft een echt mannentoernooi te worden met alleen maar heren dubbel wedstrijden, een spectaculaire loterij en heerlijke hapjes & drankjes. Bovendien wordt er €4.000 aan prijzengeld verdeeld onder de winnaars. Het inschrijfgeld bedraagt €15,- waarvan de helft naar de Mannen voor Mannen Stichting gaat. Bij deelname aan dit toernooi steun je dus direct het goede doel!

De Mannen voor Mannen Stichting
De volledige opbrengst van het Only for Men Heren Dubbel toernooi wordt gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting. De Mannen voor Mannen Stichting is een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Only for Men vertegenwoordigt de Mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor de Mannen van Nederland die zich in een minder positieve positie bevinden. Het goede doel van de Mannen voor Mannen Stichting is net zoals in 2017, ook dit jaar weer prostaatkanker. E

Wil jij samen met de Mannen voor Mannen Stichting een vuist maken tegen prostaatkanker? Neem dan deel aan het Only for Men Heren Dubbel toernooi!