Logo demaasenwaler.nl
Harry Postulart, Gerard van Woerkom, Rob Lowiessen, Hans Berendsen en Jan Megens, Zittend van links naar rechts: Arie Beijer, Toon Kupers en Wim Bull.
Harry Postulart, Gerard van Woerkom, Rob Lowiessen, Hans Berendsen en Jan Megens, Zittend van links naar rechts: Arie Beijer, Toon Kupers en Wim Bull. (Foto: Twan van der Zandt)

Jubilarissen DIO'30

  Sport

DRUTEN - Tijdens de Algemene Jaarvergadering van DIO'30 op woensdag 13 december 2017 werd door het bestuur een 8 tal leden in het zonnetje gezet en gehuldigd voor het feit dat zij 60, 50 of 40 jaar lid zijn van de vereniging.

In de categorie 60 jaar zou Frans Stevens worden gehuldigd, maar hij was helaas niet aanwezig. Bij Arie Beijer, Rob Lowiessen, Harry Postulart en Gerard van Woerkom kon de speld van 50 jaar lidmaatschap wel worden opgespeld. Tot slot werden ook Wim Bull, Toon Kuipers en Jan Megens gehuldigd vanwege hun 40 jarig lidmaatschap.

Nadat de aanwezige jubilarissen waren gehuldigd en een bos bloemen hadden ontvangen gingen ze samen met de nieuwe DIO'30 voorzitter Hans Berendsen nog gezamenlijk op de foto.

Meer berichten