Logo demaasenwaler.nl
Foto: Bert de Haas

Scholieren van 't Klòsterhûfke krijgen tennisles van profspeler Janko Tipsarevic

  Sport

ROSMALEN - Afgelopen maandag gingen leerlingen van basisschool 't Klòsterhûfke uit Deest vanuit Actief Maas en Waal naar het tennistoernooi Rosmalen Open. De leerlingen kregen een speciale tennisdag gepresenteerd.

Rosmalen Open
Het tennistoernooi in Rosmalen is het enige Nederlandse grastennistoernooi waar wereldtoppers aan deelnemers, zoals Marin Cilic, Robin Haase en Medvedev bij de mannen en Jankovic, Kiki Bertens en Arantxa Rus bij de dames. De scholieren en begeleidende leerkrachten en ouders mochten niet alleen kijken naar wedstrijden, maar ook deelnemen aan tennisactiviteiten.

Janko Tipsarevic
De kinderen kregen een actief programma met leuke tennisvormen aangeboden. Ook kwam Janko Tipsarevic uit Servië, één van de profs, even meespelen met de kinderen. Daarna hadden de kinderen gratis toegang bij de trainingen en wedstrijden van de profs op een van de vele tennisbanen. Ook werden er nog enkele handtekeningen gescoord.

Tennisclinics
De komende weken komt er een vervolg op deze dag. Er staan namelijk nog een aantal tennisclinics op het programma in samenwerking met tennisvereniging Deest. Kijk voor meer informatie op: www.actiefmaasenwaal.nl

Meer berichten