Afbeelding

Leones/DSZ meiden O-17 najaarskampioen

Sport

BOVEN-LEEUWEN - Afgelopen zaterdag zijn de meiden van Leones/DSZ 0-17 in Boven-Leeuwen winterkampioen geworden.

De meiden speelden tegen SDS. In de eerste helft wist Kyra van Os al na tien minuten het team op voorsprong te brengen. Nog voor rust werd de voorsprong vergroot met 2-0. Dit doelpunt werd gemaakt door Melanie. Ook na de pauze kwamen de meiden van SDS nauwelijks aan de bal en kon Quinty nog drie keer scoren en Kyra van Os nog twee keer. De eindstand kwam daarmee op 7-0 en daarmee werden de meiden kampioen. De meiden vierden het kampioenschap met een rondrit door Leeuwen en als afsluiting een etentje in de kantine van Leones.

Op de foto: Laurette, Lobke, Marit, Kyra, Sterre, Evi, Linda, Nomi, Kyra v. Os, Sylvaine, Melanie, Jikke, Roos, Rosa en Ilse.