Afbeelding

Boemerang Komeet zoekt voorzitter

Sport

DRUTEN - Volleybalvereniging Boemerang Komeet zoekt per direct een nieuwe voorzitter voor de vereniging. Belangstellenden hoeven geen verstand te hebben van volleybal om voorzitter te kunnen zijn, maar het is wel een pré. De voorzitter zal zich binnen het bestuur voornamelijk bezig houden met sponsoring en representativiteit. Voor meer informatie kun je contact op nemen met het secretariaat via secretariaat@boemerangkomeet.nl.

Voor het eerste klasse herenteam en het Trimvolleybalteam is Boemerang Komeet op zoek naar enthousiaste trainers, die volgend seizoen willen starten. Tot slot wordt een hoofdtrainer met technische kennis gezocht voor de CMV. De hoofdtrainer houdt zich bezig met het beleid en traint geen eigen team. Nieuwe trainers en coaches zijn altijd welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Technische Commissie van Boemerang Komeet via tc@boemerangkomeet.nl. 

Boemerang Komeet is altijd op zoek naar nieuwe leden. Specifiek speelsters, tussen 15 en 30 jaar, die het tweede klasse team willen komen versterken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Technische Commissie van Boemerang Komeet via tc@boemerangkomeet.nl.