Beuningse Boys tegen MVV'29
Beuningse Boys tegen MVV'29 Foto: Niels Eggenhuizen

Beuningse Boys scoort niet in eerste finalewedstrijd

Sport

BEUNINGEN - Nadat Beuningse Boys in de vorige twee wedstrijden wist af te rekenen met Gendringen stond afgelopen zondag de eerste van de twee finale wedstrijden tegen MVV'29 op het programma. Er werd eerst thuis op de eigen Ooijgraaf gespeeld.

Direct na de aftrap ontstaat er een open wedstrijd en zijn het de bezoekers die een licht overwicht hebben en ook een aantal goede kansen krijgen. Beuningse Boys komt goed weg als een inzet van de spits via de binnenkant van de paal terug het veld in komt. De rebound word weer op doel geschoten maar gelukkig wordt de bal van de lijn gehaald. En dus komt Beuningen met de schrik vrij. Beuningen zet hier wel wat aanvallen tegenover maar tot echt gevaarlijke situaties leiden deze niet. Na de rust is het spelbeeld voorzichtiger al is dit ook wel de verdienste van de verdediging van beide teams want veel hachelijke situaties voor de doelen zijn er niet. MVV'29 is wel het dichtste bij een treffer maar keeper Luuk Keijser toont zijn klasse als hij een goede redding in huis heeft op een schot van de spits. Beuningen ziet in het vervolg nog Jens Arnouts en Jeffrey Aalders uitvallen met blessures en het is te hopen dat beide spelers de return van zondag kunnen halen.

Door dit gelijke spel is de tweede wedstrijd zeer spannend en zullen beide teams er alles aan moeten doen om de wedstrijd te winnen. De aftrap op Sportpark De Frielinkpark in Harbrinkhoek is om 14.00 uur.

Door Niels Eggenhuizen