DIO'30 niet door naar nacompetitie
DIO'30 niet door naar nacompetitie Foto: Twan van der Zandt

DIO'30 ondanks 3-1 winst uitgeschakeld

DRUTEN - Het is DIO'30 niet gelukt om, ondanks de winst afgelopen zondag tegen Varsseveld, verder te gaan in de nacompetitie. Hierdoor haalt het Drutense team niet de volgende ronde van de nacompetitie. De 3-1 winst was niet voldoende, maar DIO'30 heeft wel de eer weten te redden en het seizoen met een overwinning af kunnen sluiten.

DIO'30 moest vorige week zondag vier tegentreffers incasseren waardoor er afgelopen zondag met vijf doelpunten verschil gewonnen moest worden. Het ging dan ook direct vanaf de aftrap aanvallend en DIO probeerde meteen druk te zetten. In de eerste tien minuten wist Jan Willem Jeurissen het eerste benodigde doelpunt te maken. Het daarop gewenste tweede doelpunt bleef uit en Varsseveld wist zelfs een gelijkmaker te scoren.

In de tweede helft wisten de Drutense mannen nog twee keer te scoren, maar ondanks het slotoffensief van DIO'30 werd er niet meer gescoord. Na het laatste fluitsignaal was duidelijk dat het seizoen voor DIO'30 er op zit. Ook voor DIO'30 2 zit het seizoen erop. Na het 3-2 verlies op eigen veld in de nacompetitie tegen de Zweef werd er in de uitwedstrijd met 0-0 gelijkgespeeld.