Zomercompetitie 2016 bij BC Chance á tous

Sport

BENEDEN-LEEUWEN - Nadat de laatste zitting van de vijfde competitieronde bij bridgeclub Chance à tous gespeeld was, werden op 23 mei tijdens de ledenvergadering de wisselbekers voor de prestaties van het hele seizoen uitgereikt. Tevens werd besloten om in de zomer op de maandagen wederom een zomercompetitie te organiseren.

De beker voor het clubkampioenschap werd gewonnen door Geert Cobussen- Ad Kalkers met een score van 56,02%. Zij scoorden ruimschoots boven de combinaties Marijke v.d.Bosch- Lia en Jan van Elk (53,67%) en Henk en Rinus v.d. Berg (53,78%) die streden om de tweede plaats, die dus door laatstgenoemden werd gewonnen. Geert veroverde met partner Ad ook de Gert v.d. Wert-bokaal en een dinerbon. Voor de promotie naar de A-lijn plaatste zich als eerste het echtpaar Jacqueline en Herman v.d. Werdt. Zij worden naar de A-lijn vergezeld door de paren Git en Ton Schoemaker en Miny Hoppenreijs- Lia de Kock.

Zomercompetitie
Vanaf 30 mei t/m 29 augustus wordt er wederom een zomercompetitie georganiseerd met uitzondering van de periode 27 juni t/m 25 juli. De inleg is 1 euro per persoon. Voor het eindklassement geldt dat van de mogelijke negen speelavonden de beste zes uitslagen tellen. Heeft men minder dan zes keer meegespeeld dan komt men niet in aanmerking voor het eindklassement. Er zijn leuke prijzen te winnen. Aan het einde van de competitie wordt bovendien aan de hoogst eindigende dame een doos bonbons en aan de hoogst eindigende heer een fles wijn uitgereikt. De wedstrijden beginnen om 20:00 uur in zaal De Twee Linden. Men wordt verzocht om minstens tien minuten voor die tijd aanwezig te zijn om in te schrijven.