Afbeelding
Foto: Archief

Extra stemdagen- en locaties West Maas en Waal

Politiek

WEST MAAS EN WAAL - In gemeente West Maas en Waal kunnen inwoners hun stem voor de gemeenteraadsverkiezingen uitbrengen op maandag 14, dinsdag 15 maart en woensdag 16 maart.

Stemlocaties maandag 14 maart
Op maandag 14 maart zijn de volgende stemlokalen geopend tussen 7.30 en 21.00 uur: gemeentehuis in Beneden-Leeuwen en MFA d’n Hoender in Dreumel.

Stemlocaties dinsdag 15 maart
Op dinsdag 15 maart zijn de volgende stemlokalen geopend van 7.30 tot 21.00 uur: dorpshuis de Hucht in Alphen, dorpshuis de Uithof in Altforst, dorpshuis de Schuur in Appeltern, gemeentehuis in Beneden-Leeuwen, d’n Dulper in Boven-Leeuwen, MFA d’n Hoender in Dreumel, MFA het Hanzehuys in Maasbommel en het VTC in Wamel.

Stemlocaties woensdag 16 maart
Op woensdag 16 maart kunnen inwoners hun stem uitbrengen van 7.30 tot 21.00 uur bij de volgende stemlokalen: dorpshuis de Hucht in Alphen, dorpshuis de Uithof in Altforst, dorpshuis de Schuur in Appeltern, gemeentehuis, De Twee Linden en MFA de Rosmolen in Beneden-Leeuwen, d’n Dulper in Boven-Leeuwen, MFA d’n Hoender en Zaal ‘t Centrum in Dreumel, MFA het Hanzehuys in Maasbommel en het VTC in Wamel.