Marrie van Rijn, Ben van Ooijen, Gérard de Wildt, Nadine Huntink en Paul Groenen
Marrie van Rijn, Ben van Ooijen, Gérard de Wildt, Nadine Huntink en Paul Groenen Foto: Dorpslijst Horssen

Gérard de Wildt lijsttrekker Dorpslijst Horssen

11 jan, 08:51 Politiek

HORSSEN - Huidig wethouder en voormalig fractievoorzitter van de Dorpslijsten Gérard de Wildt is de lijsttrekker voor Dorpslijst Horssen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. 

Hij is nu ruim een jaar wethouder voor het sociaal domein, werk en inkomen, onderwijs, sport en kunst en cultuur. Daarvoor was hij meer dan 10 jaar raadslid voor Dorpslijst Horssen. ‘Ik heb het reuze naar mijn zin en ik heb dan ook de ambitie om voor een nieuwe periode als wethouder te gaan’.

Dorpslijst Horssen heeft op dit moment maar één zetel in de gemeenteraad, maar wil graag een 2e zetel halen. 

Op nummer 2 staat het huidige raadslid en fractievoorzitter Ben van Ooijen. Ben heeft naast zijn werk als raadslid een projectmanagement- en adviesbureau op het gebied van huisvestingsvraagstukken. 

Op 3 nieuwkomer Nadine Huntink. Nadine heeft een maatschappelijk projectbureau en is centrummanager in Druten. Daarvoor heeft zij 13 jaar gewerkt als projectleider in het sociaal domein bij de gemeente Oss. 

Marrie van Rijn, huidig burgerlid namens Dorpslijst Horssen, staat op plek 4. Met bijna 15 jaar ervaring bij verschillende gemeenten; als beleidsadviseur en als manager op het gebied van het fysieke domein, maar ook het sociale domein.

Op plek 5 staat Paul Groenen, nog een nieuw gezicht in de politiek, maar een bekend gezicht in Horssen. Hij heeft een grote rol bij de ontwikkeling van het centrumgebied Horssen. In het dagelijks leven is hij projectleider Openbare Ruimte bij de gemeente Duiven en Westervoort.

Gérard de Wildt
!
Digitale krant