Top 5  Partij FD Beneden-Leeuwen
Top 5 Partij FD Beneden-Leeuwen Foto: FD Beneden Leeuwen

FD Partij Beneden Leeuwen presenteert de top 5

10 jan, 14:42 Politiek

BENEDEN-LEEUWEN - De grootste partij van de Gemeente West Maas en Waal, FD Partij Beneden-Leeuwen, presenteert de top 5 waarmee ze de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart tegemoet gaan. 

Met Rob Reuvers als lijsttrekker wordt de partij aangevoerd met de huidige raadsleden Ronald Orlemans, Cees van Dreumel en Anita Bull. De nieuwkomer en fractievolger Jan Hoefnagel zal op plaats vijf de lijst aanvoeren. 

De vijf Leeuwenaren hebben er zin in. Nieuwkomer in de ‘top vijf’ is Jan Hoefnagel. Momenteel is hij actief als fractievolger, maar hoopt op een zetel in de gemeenteraad. Zijn dagelijks werk in de zorg en het onderwijs vormt een basis om goede politiek op te voeren op die thema’s. 

Speerpunten
Komende jaren wil de partij zich hard maken voor een aantal speerpunten met het motto ‘Lekker leven in Lauwe’. Zo moet er een veiligere verbinding komen tussen Leeuwse veld en de dorpskern en moet er een echte plek komen waar de jeugd zijn vrije tijd kan door brengen. Daarnaast streven we naar meer biodiversiteit op de groene plekken van ons dorp en moet er meer aandacht komen voor het isoleren van woningen en buurtwarmtepompen. Tot slot wil de partij streven naar behoud van het dorpskarakter en moeten initiatieven naar leefbaarheid gestimuleerd worden.

Digitale krant