Pascal Cobussen
Pascal Cobussen Foto: BN&M

Pascal Cobussen lijsttrekker BN&M

Politiek

BEUNINGEN - Beuningen Nu en Morgen (BN&M) heeft Pascal Cobussen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Beuningen op 16 maart 2022. Tijdens de gisteravond gehouden ledenvergadering werd hij voorgedragen door het bestuur. Deze voordracht werd unaniem door de leden overgenomen.

Tijdens de ledenvergadering van BN&M werd Pascal Cobussen door het bestuur voorgedragen voor de functie van lijsttrekker. Deze voordracht werd unaniem door de leden overgenomen. Pascal Cobussen, 30 jaar en woonachtig in Ewijk, is sinds 2010 voor BN&M raadslid in de gemeente Beuningen. Hij heeft het enthousiasme en de politiek/bestuurlijke ervaring om als lijsttrekker van BN&M deze uitdaging aan te gaan. Pascal wil zich namens BN&M onder andere inzetten voor meer woningbouw, duurzame energie- en warmtelevering en het versterken en behoud van maatschappelijke voorzieningen om de gemeente Beuningen verder te ontwikkelen.

In aanloop naar de verkiezingen zal Beuningen Nu en Morgen haar volledige kandidatenlijst en verkiezingsprogramma bekend maken.