Afbeelding
Foto: Slagwerkgroep van Muziekvereniging Kunst en Volharding

Nieuw Talent Orkest Beuningen

Muziek

BEUNINGEN - Muziekvereniging Kunst en Volharding organiseert Nieuw Talent Orkest Beuningen, een uniek muziekproject voor volwassenen. De eerste repetitie is op zondagochtend 19 maart om 10.30 uur in De Lèghe Polder, onder muzikale leiding van Guus Pieksma.

Om mee te kunnen doen, is het niet nodig muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur per keer en in totaal zijn er tien repetities. Elke repetitieperiode wordt afgesloten met een feestelijk concert.

Er wordt gezorgd voor een instrument en lessenaar. Op de eerste repetitie wordt een instrument gekozen. Verder krijgen deelnemers een complete orkestmap. Het accent ligt op gezelligheid, ontspanning en ontmoeting. Een laagdrempelige uitdaging voor mensen die nog nooit een instrument in hun handen hebben gehad. Maar ook zij-instromers zijn welkom.

Het project start op zondag 19 maart. De repetities zijn elke zondag van 10.30 tot 12.30 uur. De kosten bedragen 125 euro voor het hele project. Neem voor aanmelden, vragen en informatie contact op met Simone van Gelder-Awater, via: 06-44 56 53 22 of: info@kenvbeuningen.nl of kijk op: www.kenvbeuningen.nl.