Cultuurkerkje Winssen.
Cultuurkerkje Winssen. Foto: Kirsten Jeurink

Kunstexpo InZicht

Kunst en cultuur

WINSSEN - Op 30 en 31 maart en 1, 6 en 7 april vindt de eerste editie van de kunstexpositie InZicht plaats in het Cultuurkerkje Winssen. 

Op deze dag kunnen bezoekers van 11.00 tot 17.00 uur de werken van BeEldBAndiTas bekijken. BeEldBAndiTas is een collectief opgezet door Gijsje de Reuver en Maartje Janssen (Huis van Maartje). Twee kunstenaressen uit het Land van Maas en Waal welke de jaarlijks terugkerende kunstexpo InZicht organiseren met iedere editie weer andere gastkunstenaars. Deze eerste editie is Linda Straatman uitgenodigd. Zij is onbewust de aanzet geweest voor dit collectief en dus geen verrassing als gast.

In hun kunstvormen, -stijlen en technieken zijn ze alle drie zeer verschillend, wat resulteert in een tentoonstelling vol verrassingen en diversiteit. Abstracte objecten en etsen, intrigerende lijntekeningen, figuratieve vrouwenbeeldjes of kostuums... werken in sobere tinten en volle kleuren... zelfs sieraden en het geluid van een frame drum is te ervaren. 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom in het Cultuurkerkje Winssen, Notaris Stephanus Roesstraat 11, tijdens het paasweekend of het weekend daarna. De entree is gratis. Klik hier voor meer informatie.