Logo demaasenwaler.nl
Foto: Diana de Leur

Helpende hand gezocht voor gezin in Dreumel

  Human Interest

DREUMEL - Buurtgezinnen gemeente West Maas en Waal is op zoek naar een helpende hand voor een gezin met drie jonge kinderen.

Er wordt gezocht van naar een ouder, gezin of opa/oma om deze familie te ondersteunen. De jongen van 7 jaar gaat naar speciaal onderwijs in Druten en wordt met de bus vervoerd. Die stopt helaas niet bij zijn huis, maar bij de kerk in Dreumel. Omdat de oudste twee kinderen gelijktijdig naar school moeten en de peuter niet alleen thuis kan blijven, geeft dit hun moeder veel stress. Het zou fijn zijn als zij hulp krijgt bij het naar de bus brengen van haar oudste zoon in de ochtenden.

Als moeder van dit drukke gezin, houdt zij alle ballen hoog en dat valt niet altijd mee. Een helpende hand is daarom van harte welkom.

Profiel steungezin
Er wordt gezocht naar hulp voor het naar de bus brengen van de jongen van 7 jaar in de ochtenden (bus stopt bij de kerk in Dreumel).

Bijzonderheden:
Gezinnen, moeders/vrouwen met opvoedervaring, maar ook opa’s/oma’s uit Dreumel of directe omgeving worden uitgenodigd om te reageren.

Neem voor meer informatie contact op met Selma van Zeeland, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente West Maas en Waal, via selma@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-46591683.

Meer berichten