Afbeelding
Roy Beusker Fotografie

Inwoners Wijchen winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Mens

WIJCHEN – Drie bewoners van de straat Diepvoorde in Wijchen zijn afgelopen vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 6605 EV is in de oktobertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Twee Wijchenaren winnen ieder 25.000 euro. De derde inwoner wint 50.000 euro en een BMW. Deze auto is onder de winnaars van deze Straatprijs verloot.

Cynthia (36) wint 50.000 euro en is blij verrast: "Geweldig! Hiervan ga ik in ieder geval lekker uit eten met vriendinnen en op vakantie. Ik neem mijn moeder, tante en nichtje mee."

Sjon (58) wint 25.000 euro en heeft mooie plannen: "Hier ga ik een nieuwe motor van kopen! En een platenspeler staat ook op mijn verlanglijstje."

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: 'Hoe werkt de Straatprijs'.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de straat Diepvoorde in Wijchen is op zondag 18 november te zien in 'De Weg Naar Het Miljoen' bij RTL 4. Het programma start om 21.30 uur.

Cynthia uit Wijchen wint 50.000 euro en de auto.
Sjon uit Wijchen neemt de cheque in ontvangst.