Afbeelding
Foto: Cees Zondag

Flinke sponsorbijdrage Adrie's Dijkenloop

Mens

MAAS EN WAAL - Adrie's Dijkenloop gehandicapten bestaat komend jaar 20 jaar. In de afgelopen jaren is er veel sponsorgeld verzameld om jongeren met een beperking te verrassen met uiteenlopende activiteiten. Afgelopen jaar is er 10.380 euro aan sponsorgeld opgehaald en hiermee zijn leuke activiteiten georganiseerd.

Ook voor het komende jaar staat er weer veel leuks op het programma, zoals de paascruise met de Sluizer op 31 maart. In het weekend van 11 tot en met 13 mei beleven de Vips een geweldig weekend in de prachtige groepsaccommodatie Ronald MacDonald's De Hoeve in Beetsterzwaag. De voorinschrijving is volgeboekt. De organisatie is dan ook naarstig op zoek naar aanvullende slaapplekken om meer Vips te kunnen verrassen. Op vaderdag, 17 juni, staat de paracruise op de agenda met dit jaar een extra spektakel. In samenwerking met WSV De Gouden Ham wordt een feest op het water georganiseerd rondom een drijvend platform met dj's.

Rabo Grote Clubactie
Afgelopen jaar stond Adrie's Dijkenloop op de vierde plaats en kreeg daarmee ruim 600 euro van de Rabo Grote Clubactie. Dit jaar hoopt de organsatie wederom op de steun van veel leden van de Rabobank. De stemperiode is van 15 tot en met 30 mei.

Kijk voor meer informatie en activiteiten op: www.adriedijkenloopgehandicapten.nl.