De markt is jaarlijks een druk bezocht onderdeel van PinksterVaria.
De markt is jaarlijks een druk bezocht onderdeel van PinksterVaria. Foto: Reinier Jansen

Markt PinksterVaria terug in eigen beheer

Mens

ALTFORST - Welke Maas en Waler kent 'm niet, de markt tijdens PinksterVaria op eerste Pinksterdag in het pittoreske Altforst. Onlosmakelijk verbonden met de vele andere activiteiten in het dorp, zoals het Fierljeppen, de outdoorgames en de vele gratis kinderactiviteiten. De afgelopen jaren werd de markt georganiseerd door een extern bureau, maar dit jaar is besloten de markt weer volledig in eigen beheer te organiseren.

In 2018, op zondag 20 mei, wordt PinksterVaria voor de veertigste keer georganiseerd. Ook dit jaar weer met een gezellige markt, die de diverse attracties door het dorp met elkaar verbindt. De organisatie besloot om de organisatie van de markt dit jaar in eigen hand te houden. 'Voordeel daarvan is dat een kraam huren minder kosten met zich meebrengt, waardoor het voor kleinere lokale bedrijven en hobbyisten aantrekkelijker wordt om zich te presenteren', laat een woordvoerder weten. Zoals gewoonlijk worden de kramen volledig verzorgd opgebouwd aangeboden.

Wie geïnteresseerd is in een kraam kan dat laten weten via: info@pinkstervaria.nl. Zie voor meer informatie: www.pinkstervaria.nl.