Smulpapen weer van start
Logo demaasenwaler.nl
Foto: John van Gelder

Smulpapen weer van start

  Human Interest

MAAS EN WAAL - Wegens het succes van afgelopen jaar krijgt de smulpapenclub dit voorjaar een vervolg. De smulpapenclub is bedoeld voor kinderen tussen de 11 en 14 jaar, die interesse hebben in koken en bakken en van lekker eten houden.

Er worden maximaal twee teams van 10 deelnemers samengesteld, die om de twee weken een workshopreeks gaan volgen. De workshops vinden plaats op de woensdag van 14.00 tot 17.00 uur bij verschillende gastvrijheid bedrijven in de regio Maas en Waal, zoals een bakkerij, slagerij, verschillende restaurants en catering bedrijven. De kosten voor deze zes workshops Smulpapen bedragen 50 euro per deelnemer.

Verkenningsworkshop
Er kunnen maximaal 20 leerlingen deelnemen aan de Smulpapen workshopreeks. Daarom wordt er op woensdag 31 januari een verkenningsworkshop georganiseerd van 13.00 tot 17.00 uur in het Tech-Lokaal. Tijdens de twee verkenningsrondes van elk 90 minuten, kunnen kinderen ervaren of ze de juiste vaardigheden bezitten en of ze het leuk vinden. Opgeven kan voor 25 januari via techlokaal@gmail.com voorzien van naam en mobiel telefoonnummer. De kosten voor deze dag bedragen 5 euro per deelnemer.

Meer berichten