Dreumel terug in de tijd
Logo demaasenwaler.nl
Foto: Tremele

Dreumel terug in de tijd

  Historie

DREUMEL - In de jaren '60 van de vorige eeuw veranderde er veel in de wereld, in Nederland, maar ook in het dorp Dreumel. Iedereen heeft daar zo zijn of haar eigen herinneringen aan. Op vrijdag 4, zondag 6 en vrijdag 11 oktober presenteert Stichting Tremele daarom een interactief programma, waarin bezoekers worden meegenomen naar de jaren zestig van de vorige eeuw.

Op het programma staan onder meer een presentatie met foto's, waarin verteld wordt hoe het dorp Dreumel zich in de aanloop naar de jaren '60 ontwikkeld heeft. Ook wordt door middel van een quiz de kennis van de aanwezigen getest over gebeurtenissen in die tijd in Dreumel en de rest van de wereld. Verder wordt de film 'Dreumel in 1960' getoond. Deze film is omgezet naar HD-kwaliteit en voorzien van de namen van de Dreumelnaren die in deze film voorbijkomen. Tussendoor speelt en zingt de gelegenheidsformatie 'De Tremeloos' een vijftal zelfgeschreven liedjes.

Het programma vindt plaats in zaal 't Centrum te Dreumel. Op 4 en 11 oktober vanaf 19.30 uur, op 6 oktober om 14.00 uur. Kaartjes kosten 7,50 en zijn verkrijgbaar bij Bloembinderij Creatief in Dreumel en in het Dijkmagazijn Tremele (donderdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur). Kaartjes zijn ook te bestellen via info@tremele.nl.

Meer berichten