Afbeelding
Foto: Feestweek Deest

Feestweek Deest van start met superbingo

Evenement

DEEST - Donderdag 23 augustus is de 38e editie van Feestweek Deest gestart. Vier dagen lang is het feest in Deest, en dat betekent dat er allerlei activiteiten zijn, met alle dagen gratis entree.

De Feestweek startte op donderdagavond met een bingo-spektakel in de feesttent onder de naam 'Superbingooo!'.

Vrienden van Deest
Vrijdag 24 augustus is de Vrienden van Deest feestavond. De liveband Montgomery, dj Mike en Arno Kolenbrander zullen het publiek deze avond aangenaam verrassen. Bezoekers zijn welkom vanaf 20.30 uur.

Jeugdplaybackshow
De Jeugdplaybackshow is van oudsher een vast onderdeel van de Deester Feestweek. Verschillende generaties betraden de afgelopen jaren al het podium tijdens de befaamde jeugdfeestavond. Ook dit jaar kunnen kinderen deelnemen met hun act en hun favoriete zanger(es) en/of band op het podium showen. Het belooft een gezellige familieavond te worden. De jeugdplaybackshow begint zaterdag om 19.00 uur. De zaal is open vanaf 18.15 uur. Na de jeugdplaybackshow is er een jeugdfeestavond. Dj Joey Festa & Marieke nemen de presentatie van de Jeugdplaybackshow voor hun rekening, dj Job verzorgt de muziek tijdens de feestavond voor de jeugd.

De Toeristische Markt
Op zondag kan iedereen weer heerlijk slenteren langs de kramen van de Toeristische Markt. Daarnaast is er voor jong en oud van alles te beleven.

Op het Trefpuntplein, deze week omgedoopt tot Feestplein, is er de hele dag live muziek. Op het Feestplein zorgen Eric Adams, dj Job en zanger Marinus voor de muzikale omlijsting.

PLONS
Een vast gegeven tijdens de Toeristische Markt is de PLONS, dit jaar met een speciale PLONS. De carnavalsprinsen en -prinsessen uit gemeente Druten nemen plaats op de PLONS voor het goede doel. Prins Peter van carnavalsvereniging de Torenuilen uit Puiflijk en prinses Joyce van carnavalsvereniging De Vrolijke Golf uit Deest gaan zitten om geld bijeen te brengen voor Stichting Leergeld. Kom deze prins en prinses in het water gooien tijdens de Toeristische Markt.

De Toeristische Markt is gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie op: www.feestweekdeest.nl of op Facebook.com/Feestweek Deest.