G. Geurts
G. Geurts Foto: G. Geurts

Jubileum truckerskonvooi Boldershof

Evenement

MAAS EN WAAL - Op zondag 11 juni vindt de jubileumeditie plaats van Truckerskonvoi Boldershof.

Voor de 25ste keer organiseert een aantal enthousiaste chauffeurs in samenwerking met de afdeling recreatie van 's Heeren Loo Druten het truckerskonvooi Boldershof. Als een lint van vele kleuren zullen de vrachtwagens door het mooie land van Maas en Waal trekken. Zo'n 150 chauffeurs zetten zich geheel belangeloos in om onder andere bewoners van 's Heeren Loo de dag van hun leven te bezorgen. De chauffeurs rijden die dag zo'n 60 kilometer door het Land van Maas en Waal, door de dorpen Beuningen, Ewijk, Winssen, Deest, Afferden, Druten, Boven- Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Horssen, Bergharen en Beuningen. Het konvooi vertrekt rond 12.00 uur vanaf het bedrijventerrein van Interchem, Platinawerf 22-26 op het industrieterrein in Beuningen en zal om 15.30 uur terug zijn.

Opgeven
Zowel bewoners van 's Heeren Loo, als mensen met een geestelijke beperking die elders in de regio wonen en graag mee willen rijden met een van de chauffeurs kunnen zich vóór 11 mei opgeven. Dit kan via: www.truckerskonvooiboldershof.nl. Daar kun je alle informatie vinden over dit evenement of neem contact op via de afdeling recreatie 's Heeren Loo via telefoonnummer 0487-589390 of 06-23106669. Voor deze dag wordt voor de bijrijders een klein vergoeding gevraagd van 5 euro per persoon. De consumpties in de feesttent zijn gratis.

Ook chauffeurs van bedrijven uit de regio kunnen zich opgeven via de website. Let op chauffeurs dienen zich op te geven vóór 6 mei.

De lengte van de route is ongeveer 60 km en zal trekken door de dorpen Beuningen, Ewijk, Winssen, Deest, Afferden, Druten, Boven- Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Horssen, Bergharen en Beuningen.

Aangezien het terrein van 's Heerenloo niet geschikt is om op te stappen wijken we uit naar het bedrijventerrein van Interchem Platinawerf 22-26 op het industrieterrein in Beuningen. Dit betekent dat we met bussen naar Beuningen vertrekken en daar stappen we over in de trucks. Men kan ook rechtstreeks naar Beuningen komen. Dan moet je je 11.00 uur melden bij de tent Interchem Platinawerf 22-26.

Het konvooi vertrekt ± 12:00 uur en we verwachten om ongeveer 15.30 terug te zijn in Beuningen.

                                

Om aan deze dag deel te nemen als 'bijrijder', vragen we een kleine vergoeding van € 5,00.

Verder zijn consumpties en ijs in de feesttent gratis.

Graag overmaken naar rnr. NL13 RABO 016 6417 580 tnv. Truckerskonvooi Boldershof