Afbeelding
Foto: Nellie en Eduard Gerrits

Twaalfde editie atelierroute KunstBakens

Cultuur

MAAS EN WAAL - Liefhebbers van kunst kunnen de komende twee weekenden hun hart ophalen. Op verschillende locaties in Maas en Waal tonen kunstenaars hun werk, in het kader van de atelierroute KunstBakens.

In de weekenden van 24 en 25 september en 1 en 2 oktober zijn diverse ateliers tussen 13.00 en 17.00 uur opengesteld voor belangstellenden. Ook op andere locaties in de regio tonen kunstenaars hun werk. Er is kunst van allerlei disciplines te zien: papierkunst, beelden, fotografie, textielkunst, installaties, glaskunst, grafiek, tekenen, keramiek, schilderen en bronzen beelden. Op één locatie treft men meerdere kunstvormen. Dat maakt het voor de bezoeker extra aantrekkelijk.
Aan deze twaalfde editie van KunstBakens nemen 26 kunstenaars deel; elf vaste deelnemers en vijftien gastkunstenaars. Ze exposeren in eigen atelier, als gast bij een van de kunstenaars of op een andere plek in de regio.

De locaties zijn te vinden in Druten, Appeltern, Maasbommel, Alphen, Dreumel, Wamel, Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen. Op alle deelnemende locaties zijn gratis routeboekjes verkrijgbaar. Hierin staat een routekaartje en wat informatie over de kunstenaars en de locaties. Het belooft een mooie en verrassende kunstroute te worden met vertrouwde en ook veel nieuwe gezichten. Voor meer informatie over de route, de kunstenaars en de locaties, zie: kunstbakens.nl of facebook/Kunstbakens.

Aqua 22015
'About Nature' van Ad Arma
'Oneindig' van Ans van den Hurk
'Vrijheid' van Frank Boogaard
'Talking Textile' van Marie José Roosen
'Spring' van Arjan van Arendonk
'Riet op Schier 2' van Monique van Stokkum
'Dreams' van Ruud Dijkers
werk van Peter 
 Bergen Henegouwen
'Spread Your Wings' van Nellie de Mulder
Eerdere editie KunstBakens
Eerdere editie KunstBakens
'No Secrets For Eunice' van Tanja E Algra
'Hou Me Vast' van Wouter Stips
Eerdere editie KunstBakens
'Soepel' van Sytske de Jong