Logo demaasenwaler.nl
<p>Spelmoment van een stuk uit 2019 van Onderlinge Vriendschap.&nbsp;</p>

Spelmoment van een stuk uit 2019 van Onderlinge Vriendschap. 

(Foto: Femke Pierlo)

Onderlinge Vriendschap Afferden brengt voorstelling Ontspoord

  Cultuur

AFFERDEN - De 97-jarige toneelvereniging Onderlinge Vriendschap brengt in mei driemaal het stuk Ontspoord op de planken.

Ontspoord gaat over Sofie, die in het laatste jaar van haar middelbare school zit. Een jaar geleden is haar vader om het leven gekomen bij een ongeluk met een tram. Nu, een jaar later, vindt iedereen dat Sofie het overlijden van haar vader een plekje moet geven. Maar Sofie wil dat nog niet. Zij wil haar vader terug. Sofie gaat op onderzoek. Wat is er een jaar geleden gebeurd? Hoe kan het dat haar vader die altijd zo goed oplette werd overreden door een tram? Hoe heeft dit ongeluk kunnen gebeuren? Was het wel een ongeluk? Wilde haar vader het misschien zelf? Werd hij geduwd? Vastberaden brengt Sofie het leven van haar vader in kaart en ontdekt dingen over het leven van haar vader die ze anders nooit zou hebben ontdekt.

De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 14 en zondag 15 mei om 20.00 uur, en zondag 22 mei om 14.00 uur in de Meent in Afferden. Kaarten kosten 10 euro per persoon en zijn te reserveren per mail, via: info@olvafferden.nl of telefonisch via: 0487-517651. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.olvafferden.nl.

Meer berichten