Logo demaasenwaler.nl
Foto: KunstKring Wijchen

Expositie Keramiek Centraal

  Cultuur

WIJCHEN - Van 27 november tot en met 19 december is in het Kunsthuis de expositie Keramiek Centraal te zien. Keramiek Centraal is een samenwerkingsverband van een aantal zelfstandige keramisten. Zes van hen exposeren de komende weken in het Kunsthuis, met een breed scala aan werken, variërend van gedraaid kleurrijk gebruiksgoed tot strakke of grillige handgevormde objecten. 

Het werk van Lisanne Ceelen is functioneel, strak en kleurrijk; Ceciel Thuijs en Marga Niederer van Huizen presenteren onder andere werk gemaakt met de Japanse kurinuki techniek, gevormd uit een blok klei; Inge Aarden brengt handbeschilderde en zoutgestookte kommen, borden en schalen mee; Ine van Gaalen toont haar torens van vreugde, vazen in een bijzondere combinatie van klei en porselein, en Marja van der Reest laat haar serie huisobjecten zien, van klei en porselein gecombineerd met garens. Gezamenlijk maken ze een afwisselende expositie met uitnodigend werk. 

De expositie is gratis toegankelijk en te zien op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Adres: Kasteellaan 22-24 in Wijchen.

Meer berichten