Logo demaasenwaler.nl
<p>De deelnemende kunstenaars.</p>

De deelnemende kunstenaars.

(Foto: KunstBakens)

KunstBakens aan de Maas op twee locaties

  Cultuur

APPELTERN/MAASBOMMEL - Tien deelnemende kunstenaars van collectief KunstBakens exposeren eind september en begin oktober op twee locaties aan de Maas. Met recente werken tonen de kunstenaars waar zij de afgelopen twee jaar mee bezig zijn geweest. Voor het publiek een prachtige kans om weer van kunst te genieten. 

In de weekenden van 25/26 september en 2/3 oktober zijn twee prachtige locaties te bezoeken, beide gelegen langs de Maas. Er is een variëteit te zien van 2 en 3-dimensionaal werk: beelden, tekeningen, schilderijen en grafiek. 

In De Heerlijkheid in Appeltern exposeren Conny Dénis, Nellie de Mulder, Ans van den Hurk, Claudia van der Linden, Eduard Gerrits en Geert Lemmers. Bij De Brouwershof in Maasbommel is werk te zien van Ad Arma, Gerrit van Meurs, Theo Tomassen en Monique van Stokkum. De locaties zijn alle dagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Reserveren voor het bezoek aan de expositieruimtes is niet nodig.

Biënnale
Tien jaar lang organiseerde KunstBakens, een collectief van dertien Maas en Waalse professionele kunstenaars, jaarlijks een kunstroute. Deze atelierroute is sinds 2018 een Biënnale geworden.

In even jaren is er een kunstroute, in oneven jaren exposeren de kunstenaars van de stichting op een of meerdere bijzondere locaties. Dit jaar zijn dat zoals genoemd de Heerlijkheid in Appeltern (Maasdijk 4) en de Brouwershof in Maasbommel (Berghuizen 40).

Meer informatie
Meer informatie over KunstBakens en de deelnemende kunstenaars: www.kunstbakens.nl en de Facebookpagina van Stichting KunstBakens.

Meer berichten