Logo demaasenwaler.nl
Foto: Kiktochus

Geslaagde culturele middag Kiktochus

  Cultuur

HORSSEN - Kiktochus kijkt terug op een zeer geslaagde culturele middag. Zondag 5 september beleefde het evenement haar eerste editie. Meer dan 100 toeschouwers, verdeeld over vier groepen, konden afgelopen zondagmiddag in Horssen genieten van vier verschillende optredens, verdeeld over vier tuinen.

Dit gratis evenement leverde alleen maar lovende kritieken op en Kiktochus deed zijn naam eer aan: Kiktochus wat een mooi locatie en Kiktochus wat een leuk optreden.

Woordkunstenaar Peter Bardoel gaf op de vlonder bij Landrust een genuanceerde kijk op de wereld, terwijl Gerrit Kistemaker, op zijn tuinpad onder andere een gevoelig gedicht voordroeg onder muzikale begeleiding van Tineke Kusters. 

Bij ‘Ons Bee’ trad het koor ‘Ut kum vaneiges’ op, met onder andere liedjes over de Blauwe Sluis en de granulaatstort in Alphen. Henk van Oosteren stelde er zijn schilderijen ten toon. 

Op de laatste locatie, achter garage Van Bunningen, verzorgden de twee gitaristen van ‘Lezismore’ een optreden. Op de afterparty waar alle artiesten bij waren uitgenodigd gaven zij zelfs een vijfde optreden die dag. 

Door alle positieve reacties van zowel de artiesten als toeschouwers, zou het zomaar eens kunnen dat de organisatie een vervolg geeft aan deze zeer geslaagde culturele middag.

Meer berichten