Afbeelding
Foto: John van Gelder

Auditie oproep van Stichting Musical Maas en Waal

Cultuur

MAAS EN WAAL - Net zoals bij veel toneelgroepen werd helaas de voorstelling de ‘Grimas achter de kamerjas’ met een jaar uitgesteld. Inmiddels zijn nieuwe speeldata bekend voor dit theaterspektakel in Afferden namelijk 2, 3 en 4 september en 9, 10 en 11 september 2022. Voor deze voorstelling is er nog steeds gelegenheid om je aan te melden als speler. Dus heb je interesse mail naar info@musicalmaasenwaal.nl. Audities vinden plaats op 2 en 9 november 2021, repetities starten in januari 2022.

Vrijwilligers gezocht
Ben je geen toneelspeler, maar bijvoorbeeld wel heel handig met naald en draad, een boormachine of ben je logistiek heel handig? Zo’n grote en professionele voorstelling kan niet plaatsvinden zonder vrijwilligers of beter gezegd mede-meugelukmakers. Wij hebben bij allerlei activiteiten hulp nodig en verwelkomen je graag in onze familie. Mail naar het inmiddels bekende mailadres: info@musicalmaasenwaal.nl en we nodigen je graag uit voor een eerste bijeenkomst.

Zangworkshop
Voor iedereen die nieuwsgierig is en een kijkje in de keuken wil bij de werkwijze van de stichting, organiseert de stichting een zangworkshop van niemand minder dan Stanley Stokkermans. Ook de voorstelling de ‘Grimas achter de kamerjas’ heeft hij weer voorzien van prachtig eigen gecomponeerde muziek en liedteksten.
De workshop is op woensdagavond 6 en 13 oktober 2021 in de Schuur in Appeltern. Prijs: € 20,00 per persoon voor 2 avonden.
Meld je aan via info@musicalmaasenwaal.nl o.v.v. zangworkshop. Let op: er is beperkte beschikbaarheid.

Meer informatie via Instagram @musical_productie_maasenwaal of Facebook/uitdeschaduwvanappeltern