Logo demaasenwaler.nl
Hallo Bandoeng!
Hallo Bandoeng! (Foto: Femke Arts)

Theater de molen weer open

  Cultuur

BEUNINGEN - Na een lange periode van gesloten deuren, mogen de theaters vanaf vandaag weer open.

Alle medewerkers van Theater de Molen kijken er enorm naar uit om de theaterbezoekers weer te ontvangen. Voor het nieuwe theaterseizoen is het programma zeer gevuld met mooie theater- en filmvoorstellingen. Verder zijn er nog twee extra voorstellingen in de maand juni.

Taart voor Tijger
Woensdag 9 juni Familievoorstelling Taart voor Tijger, aanvang 15:00 uur. Een humoristische en smaakvolle voorstelling. Met een (s)taartje! Taart voor tijger is een voorstelling voor peuters en kleuters. Herkenning, herhaling, interactie, muziek en de grappige dierenpoppen vormen de ingrediënten van een vrolijke voorstelling die bij het jonge publiek goed in de smaak valt.

Hallo Bandoeng!
Zaterdag 19 juni Muzikale theatervoorstelling Hallo Bandoeng!, aanvang 20:30 uur. Een indringend en ontroerend verhaal over een Indische erfenis, vormgegeven in een aangrijpende en liefdevolle muzikale theatervoorstelling. Actrice Loulou Rhemrev is van Indische afkomst. Naast geromantiseerde verhalen over de Tempo Doeloe kreeg zij een onbegrepen spanning mee van haar vader. Het bleken diepliggende ‘geheimen’ die werden verzwegen. Zij zocht naar antwoorden, maar durfde er niet naar te vragen. Hallo Bandoeng! is een voorstelling geïnspireerd op een vader-dochterrelatie en de ‘erfenis’ die ieder kind meeneemt vanuit zijn ouders.

In verband met de coronamaatregelen kunnen er slechts 30 theaterbezoekers ontvangen worden. Ook wordt uiteraard de 1,5 meter in de zaal in acht genomen. Info en reserveren: www.theaterdemolen.nl

Meer berichten