Logo demaasenwaler.nl
Beeldhouwen
Beeldhouwen (Foto: Addy de Meij)

Beelden in de Bongerd

  Cultuur

BEUNINGEN - Gedurende twee weekenden tussen 12.00 en 17.00 uur op 12 en 13 juni en 19 en 20 juni, exposeren leden en oud-leden van de Nijmeegse beeldhouwvereniging Pietra in de Bongerd.

Pietra werd in 1999 opgericht. De vereniging telt circa 25 leden, allen (amateur-)beeldhouwers uit Nijmegen en omgeving. Er wordt werk tentoongesteld - abstract en figuratief - in verschillende soorten natuursteen en in hout. De beelden krijgen een plek tussen de fruitbomen van de boomgaard van Herm Hegger en Rian van Nieuwkuijk in Beuningen.

Deelnemers
Het werk van de volgende kunstenaars wordt tentoongesteld: Liesbeth van Bakel, Bernadette van Beekum, Sonja Binnendijk, Maarten Bots, Heleen Broekema, Jean Pierre Broos, Josefien Bus-Ririhena, Catie te Dorsthorst, Victor van Geel, Sibert Holla, Roos Koopmans, Marielle de Moel, Anita Reitsema, Victor Tielens, Jan Tijssen, Ad Verbunt, Antoinette Vos, Pierre Zoun, Irene Verkuijl, Hessel Zondag, Anne-Marie van Cappellen van Walsum, Addy de Meij, Joseph van der Heijden, Andries Mijnheer.

Opening
De opening vindt plaats op zaterdag 12 juni om 12.00 uur met een muzikale omlijsting. Locatie: Dijk 51 in Beuningen. Info: www.beeldhouwen-pietra.nl.

Meer berichten