Logo demaasenwaler.nl
Toneelvereniging Onderlinge Vriendschap uit Afferden.
Toneelvereniging Onderlinge Vriendschap uit Afferden. (Foto: Femke Pierlo)

Komische toneelvoorstelling door Onderlinge Vriendschap

  Cultuur

AFFERDEN - Toneelvereniging Onderlinge Vriendschap (OLV) uit Afferden speelt dit seizoen het komische stuk Wat Wim wil.

Het leven van hoofdrolspeler en huisvader Wim wordt vooral bepaald door zijn vrouw Jeanne en zijn twee dochters die thuis de dienst uitmaken. Dat klinkt als een herkenbare situatie, maar krijgt een bijzondere wending.

Komische situaties

Wanneer Wim de leuke jonge meid Hilde ontmoet, staat zijn leven op de kop en waait een frisse wind door het huis. We zouden allemaal wel eens onzichtbaar willen zijn, maar bij Wim komt deze wens werkelijk in vervulling. Dat zorgt voor verwikkelingen die zorgen voor de nodige hilariteit in de huiskamer van het gezin. Want wat zou jij doen als je niet gezien of gehoord kan worden? Wim heeft daar duidelijk zijn eigen ideeën over … En ook Hilde houdt er op haar beurt maar al te graag van om Wim dwars te zitten.

Bijzondere voorstelling

De afgelopen jaren bracht Onderlinge Vriendschap Wachtend op Gijs en Pour L'Amour ten tonele. Dit waren beide serieuzere stukken met een heftig thema. Om voor afwisseling te zorgen, wordt het dit jaar een voorstelling om bij te schaterlachen. Het toneelstuk Wat Wim wil heeft naast humor ook echt een verhaal, waar je als kijker in wordt meegenomen. Op eigen wijze wordt hier onder leiding van Pieter van Terheijden invulling aan gegeven. Vooral doordat de manier van uitvoeren anders zal zijn dan wat men gewend is, wordt de voorstelling uniek.

Speeldata en informatie

Anders dan voorheen worden er drie voorstellingen in één weekend gespeeld. De voorstellingen zijn op 22, 23 en 24 maart om 20:00 uur in Kulturhus De Meent in Afferden. Voor meer informatie, ga naar olvafferden.nl. Voor reserveringen e-mail naar info@olvafferden.nl onder vermelding van gewenste datum en aantal personen.

Door Femke Pierlo

Meer berichten