Logo demaasenwaler.nl
Foto: Bibliotheek Gelderland Zuid

Peutervoorstelling 'De kat is verdwaald' in Bibliotheek Beuningen

  Cultuur

BEUNINGEN - Op zaterdag 2 februari spelen Pet en Pat om 11.00 uur in Bibliotheek Beuningen de vrolijke peutervoorstelling 'De kat is verdwaald'. De voorstelling is onderdeel van de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek, die plaatsvinden van 23 januari tot en met 2 februari. Kom jij ook?

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. De activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen staan vooral in het teken van het prentenboek van het jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers.

Help jij de kat?

Tijdens de voorstelling 'De kat is verdwaald' op 2 februari in Bibliotheek Beuningen willen Pet en Pat een verdwaalde kat helpen de weg terug naar huis te vinden. In deze vrolijke en interactieve voorstelling over verdwalen, helpen en vriendschap kan én hoeft geen kind stil te zitten. Wil je hier ook bij zijn? Koop vooraf kaartjes via www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen. Bibliotheekleden betalen 3 euro en overige bezoekers 4 euro. De voorstelling is geschikt voor kleintjes vanaf 2 jaar en duurt van 11.00 uur tot 11.30 uur.

Gratis vingerpopje
Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Als je je kind tijdens de Nationale Voorleesdagen bij de balie van een van onze vestigingen inschrijft, krijg je een vingerpopje van Harry de kat mee naar huis.

Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.

Meer berichten