Afbeelding
Foto: Bert Reuvers

Expositie in het Molenhuis

Cultuur

BEUNINGEN - Van 4 april tot 14 mei 2018 exposeren Bert en Tiny Reuvers hun werken van aquarel- en acrylschilderijen in het Molenhuis.

In 1969 kwamen Tiny en Bert Reuvers vanuit Twente naar Wijchen. Bert tekende al vanaf het moment dat hij zelfstandig een potlood kon vasthouden. Waren de eerste plaatjes, die hij natekende uit kranten en tijdschriften, later, na meerdere opleidingen in de creatieve richting van tekenen en schilderen, werden het steeds vaker eigen onderwerpen en gedachten die op papier of doek werden vastgelegd.

Tiny begon met het aquarellen nadat ze zich jarenlang had afgevraagd hoe het toch mogelijk was dat haar man Bert er plezier in kon hebben om altijd maar bezig te zijn met tekenen en schilderen. Geheel onverwachts nam ze de stap om te onderzoeken of schilderen ook iets voor haar kon zijn. De keuze viel op aquarellen. Na een periode van onderzoeken en oefenen bleek haar verborgen talent tot heel bijzondere en mooie resultaten te leiden.

De expositie is te zien tot 14 mei 2018. Het Molenhuis is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en bij theatervoorstellingen.

Ook interesse om te exposeren in het Molenhuis, neem dan contact op met Stichting Perspectief 024-6750939. Er zijn nog periodes beschikbaar dat er geëxposeerd kan worden in het Molenhuis.